LET YOUR PEOPLE PLAY

med spelbaserad simuleringsträning

Välkommen till vårt frukostseminarium på Epicenter Store Stockholm den 13 juni! Vi kommer fokusera på hur man kan lyckas i sitt lärande - visa hur spelbaserad träning effektivt kan stärka dina medarbetares engagemang och ditt företags resultat!

 

Efter den tidigare succén med med frukostseminarium har vi denna gång satt ihop en rik agenda med specialister och samarbetspartners. Lyssna på varför Rikard Belchatowski, If, och Anna Rönnelöw, SEG, gamifierar sin träning. Tonvikten kommer läggas på hur man kan lyckas att både utveckla sina medarbetare och stärka sitt företags resultat!

Vår moderator och HR-nestorn Marie Hallander Larsson leder samtalen.

Våra seminarium ger dig en arena för att nätverka och diskutera lärande. Bjud gärna med en kollega. Och missa inte chansen att prova våra spel og VR-lösningar!

Välkommen!

 

Anmäl dig här:


Agenda:

Kl 08.00 – 08.25 Frukost & Kaffe
Kl 08.25 – 08.30 Intro av Johan Marcus, och presentation av vår moderator Marie Hallander
Kl 08.30 – 08.40 Linus Alenvret, Attensi
Kl 08.40 – 09.05 Anna Rönnelöw, People & Training Manager, SEG
Kl 09.05 – 09.30 Rikard Belchatowski, Nordic Head of People Development, if forsäkring
Kl 09.30 – 10.00 Let´s play! (testa våra lösningar)

Talare:

Johan Marcus 

Director of Sweden, Attensi

Johan Marcus har mer än 20 års erfarenhet av verksamhetsutveckling, försäljning, PR och allmän ledning inom en mängd olika branscher. Han har engagemang som sträcker sig från nystartade initiativ till ledande befattningar med stora nationella och internationella företag och ideella organisationer.

Marie Hallander

HR-direktör, Akademiska hus

Marie har mer än 25 års erfarenhet i ledande befattningar innom HR, och brinner för lärandet og pedagiken. Hennes jordnära ledarstil och ständiga vilja att göra saker annorlunda har omvandlat företagskulturer i allt från Swedbank til Posten. Marie har fått ett flertal utmärkelser och priser för sitt arbete som HR-chef.

Linus Alenvret

Business Development Director, Attensi

Linus har erfarenhet av B2B-nyförsäljning, drivande av säljteam för SaaS-lösningar i Skandinavien och Europa, samt affärsutveckling inom SaaS-företag och automotive. Han har en passion för innovativa lösningar, där människor placeras i förarsätet och användarvänlighet sätts i fokus.

Anna Rönnelöw

People & Training Manager, SEG

Anna har en gedigen bakgrund från lojalitet, service, kundupplevelser och utveckling av personal. Hon har en lång erfarenhet av utbildning i alla former, allt från klassrum, föreläsningar och digitala utbildningar. Hon lägger stor vikt vid att förstå sin målgrupp för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att nå ett lyckat resultat.

Rikard Belchatowski

Nordic Head of People Development, If

Rikard driver people development enheten på if med focus på kompetensutveckling, ledarskap och ”learning in the flow of work”. Hans agila metoder, tillsammans med en ambition att hela tiden vara i rörelse, skapar goda förutsättningar för medarbetare att lyckas och att ”äga sin egen utveckling”. Rikard började på if för sju år sedan och var innan dess Management konsult i 10 år.

Nâr:

13e juni 2023

Kl 08.00 – 10.00

Plats:

Epicenter Store Stockholm,
Regeringsgatan 61A
(Gatuplan mot Mood)

Kontakt:

Hedda K. Olborg
hedkor@attensi.com
+47 992 20 794