MORNING MASTERY

Metaverse & Gamification

Välkommen till vårt frukostseminarium på Entreprenörsgatan i Göteborg den 8:e november!

 

Efter vår tidigare succé med frukostseminarier i Stockholm och Oslo vill dear change och Attensi nu bjuda in till ett lärorikt frukostseminarium i Göteborg. Låt dig inspireras av Linda U. Johansson, CEO Swedish Metaverse Center, och hennes unika kunskap och erfarenhet inom Metaverse. Och av Jonas Krantz, L&D Espresso House, om valet och de positiva resultaten av att gamifiera sin medarbetarträning. 

Följ med oss på en spännande resa in i framtiden för lärande och utveckling. Lär dig om de senaste trenderna inom Metaverse och hur spelbaserad träning kommer att omforma sättet vi lär oss, arbetar och samverkar på. Vi avslöjar nyckelinsikter om hur ditt företag kan dra nytta av dessa framsteg för att förbättra prestanda och utveckla en hållbar framtid. 

Våra seminarier ger dig en arena för att nätverka och diskutera lärande. Vi kommer att avsluta seminariet med en fireside chat där du får möjlighet att ställa frågor och vara med i diskussionen. Ta gärna med en kollega.

 

Anmäl dig nu:

 

 

Agenda:

Kl 08.00 – 08.30 Frukost & mingel
Kl 08.30 – 08.35 Johan välkomnar alla
Kl 08.35 – 08.45 Dear change & Attensi
Kl 08.45 – 09.10 Linda U. Johanson, CEO, Swedish Metaverse Center
Kl 09.10– 09.35 Jonas Krantz, L&D Integrations Manager, Espresso House
Kl 09.35 – 10.00 Fireside chat
Kl 10.00 – 10.30 Let´s play! (testa våra lösningar)

Talare:

Linda U. Johansson

CEO, Swedish Metaverse Center

Linda är en topp 100-talare i Sverige, och i 25 år har hon arbetat med IT & e-handel i ledande positioner på Volvo Cars, Lynk & Co, Knowit och Nexer. Hon är nu Metaverse taleskvinna i Sverige på grund av sitt arbete på Swedish Metaverse Center AB. Nyligen gav hon också ut Sveriges första bok om Metaverse, kallad Metaverse Mayham“. “När jag är uppe på scenen älskar jag att hålla saker roliga och lättsamma. Jag vill att min publik inte bara ska lära sig utan också njuta av upplevelsen.” 

Jonas Krantz

L&D Integrations Manager, Espresso House  

Jonas har arbetat med Lärande och Utveckling de senaste 16 åren, och har lång erfarenhet inom detaljhandels- och besöksnäringen. Sedan Espresso House öppnade 1996 har de snabbt blivit den största kaffekedjan i Norden, med över 7000 anställda. För några år sedan ingick de ett samarbete Attensi och tillsammans skapar de effektfull träning genom gamification och bitesized inrning. “Bra resultat och attityd kommer från rätt träning, rätt coachning och rätt utveckling.” 

Johan Marcus

Director of Sweden, Attensi 

Johan Marcus var tidigare VD på svensk-amerikanska handelskamrarna och har mer än 20 års erfarenhet av verksamhetsutveckling, försäljning, PR och allmän ledning inom en mängd olika branscher. Han har engagemang som sträcker sig från nystartade initiativ till ledande befattningar med stora nationella och internationella företag och ideella organisationer. Nu brinner han för gamification och tillsammans med Attensi ska han ta spelbaserade utbildningssimuleringar till Sverige. 

Karin Capó Milding 

CEO, dear change

Karin har suttit med i styrelser och ledningsgrupper, har mångårig erfarenhet av att driva stora projekt och forum, startat och drivit nationella nätverk med hjärta i jämställdhet och kulturella frågor. Är idag VD för dear change.

Josefine Sandahl

Grundare, dear change

Josefine har en bakgrund som företagsledare där hon varit aktiv i styrels- och ledningsgruppsarbete, hon har startat och drivit upp företag från grunden, ansvarat för fusioner och genomfört Ruter Dams mentorskapsprogram för att få fler kvinnliga ledare i storbolag i Sverige.

Linus Alenvret 

Business Development Director, Attensi

Linus har erfarenhet av B2B-nyförsäljning, drivande av säljteam för SaaSlösningar i Skandinavien och Europa, samt affärsutveckling inom SaaSföretag och automotive. Han har en passion för innovativa lösningar, där människor placeras i förarsätet och användarvänlighet sätts i fokus

Om dear change och Attensi:

 

 

 

 

dear change

Dear change har som vision att skapa ett hållbart arbetsklimat som inkluderar alla. Genom att skapa en digital plattform som möjliggör kunskapsbyggande och aktiva insatser för en välmående arbetsplats vill Dear Change vara en del av lösningen. Tillsammans med sitt forskningsråd och experter arbetar de aktivt och driver dessa ämnen på olika sätt.

Attensi

Attensi är en global ledare inom träning och utveckling, och har specialiserat sig på att skapa spelbaserad träning. Vi erbjuder en tränings- och prestationsplattform som kombinerar psykologi, teknik och gaming för att hjälpa anställda och organisationer att växa, utvecklas och uppnå exceptionella resultat.

När:

8:e november 2023

Kl 08.00 – 10.30

Plats:

Entreprenörsgatan

Sankt Eriksgatan 6

41105, Göteborg

Kontakt:

Hedda K. Olborg
hedkor@attensi.com
+47 992 20 794