REAL WORLD IMPACT

- fra trening til handling

Velkommen til frokostseminar hos oss i Attensi 1 juni. Vi vil ha fokus på temaet Impact og på hvordan du kan levere real life impact til dine ansatte på en ny og engasjerende måte.

 

Denne gangen har vi satt sammen en stappfull agenda med psykologer, spesialister, kunder og samarbeidspartnere som alle gleder seg til å dele sine erfaringer med deg. Vi har også fått med oss Olav Haraldseid som konferansier og foredragsholder. Haraldseid er en prisbelønnet foredragsholder med toppledererfaring fra selskap som Statoil, Norgesgruppen, Circle K og Apotek 1.

Foredragene til Olav er engasjerende og skaper ofte mye latter! Vi ønsker at dette seminaret vil gi deg og dine felles eksperter og entusiaster en arena for å samles og diskutere læring. Vi har i tillegg satt av 30 minutter på slutten så du kan prøve våre spill  og teste våre VR-løsninger!

Vi gleder oss til å se deg!

 

Meld deg på her:

Agenda:

Kl 08.00 – 08.15 Frokost og Kaffe
Kl 08.15 – 08.20 Introduksjon v/Kjell-Andrè Steffensen
Kl 08.20 – 08.45 Olav Haraldseid
Kl 08.45 – 09.00 Andreas Rimala, Attensi
Kl 09.00 – 09.25 Karen og Solfrid «Helping hand»
Kl 09.25 – 09.50 Therese Berntsen, ABB
Kl 09.5010.30 Marius & Karoline, SSP
Kl 10.30 – 11.00 Lets play (test våre løsninger)

Foredragsholdere:

 

Andreas Rimala

Klinisk Psykolog, Attensi

Andreas er utdannet psykolog og har erfaring fra det offentlige, som psykolog på akutteam, og i pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT). Han har jobbet i Attensi i 7 år, leder nå vårt Unity CSIM-team og er Simulation Director.

Karen K. Klakegg

Dir. of Strategic Projects, Attensi

Karen leder strategiske prosjekter i Attensi, og har ansvar for partnerskap og initiativer innen Social Impact og Sustainability. Karen har bakgrunn som økonom, management consultant og har tidligere vært leder for People and Culture i Attensi.

Solfrid Raknes

Klinisk psykolog, forsker og innovatør

Solfrid er drivkraften bak prisvinnende kognitivt atferdsmateriale som har nådd mer enn 1 million barn. Raknes er involvert i et bredt spekter av humanitære-, samt forskningsprosjekter med fokus på å forbedre ungdommers psykiske helse og redusere fattigdom. Libanon var hennes base der hun jobbet med syriske flyktninger i 4 år, nå er hun basert i Dar es Salaam, Tanzania.

Therese Berntsen

Business HSE Specialist, ABB

Therese har jobbet i ABB Energy i over 10 år. De leverer løsninger og tjenester som digitaliserer, automatiserer og elektrifiserer industrien, for å sikre tryggere, smartere og mer bærekraftig bruk av planetens ressurser.

Marius Lomnes Refsum

HR Partner, SSP

Marius er over gjennomsnittet interessert i HR og spesielt rekruttering. Han er nytenkende og tester ulike strategier for å oppnå best mulig resultat i rekrutteringer. Marius ser potensialet i mennesker, gjerne hvor andre ser begrensninger.

Karoline Boug

HR- og Kommunikasjonsdirektør, SSP

Karoline er en dyktig leder med lang erfaring fra mat- og drikkevareindustrien. Hun har spesialisert seg på Human Resources Management samt Hotel Management. Karoline har en sterk interesse for ansattes prestasjoner og lidenskapelig opptatt av mat.

Når:

1 juni 2023

kl 08.00-10.30

Hvor:

Forskningsparken
Gaustadalléen 21
0349 OSLO

Kontakt:

Hedda K. Olborg
hedkor@attensi.com
+47 992 20 794